JesusFreak

• Home • Giv dit liv til Jesus • inspiration • Læs i Bibelen • Kontakt

Jesus siger:
JEG er VEJEN og SANDHEDEN og LIVET;
INGEN kommer
til Faderen uden ved mig!

VIDEOER
Den Kristne Kanal
Glimt af evigheden, eng.
Derek Prince, underv.

MUSIK
Samuelsons
Don Moen live

UNDERVISNING

Ordet er Gud
Han savner
Jesu Ligklaede
Forbandelsen brudt
Ordet
Stol paa Gud
Vær korsbaerer
Har du set Jesus?
Navnet
Rejs dig og frygt ikke
Kraftoverforsel
Sikker tro
Det talte ord
Kaerligheden
Jesu Kristi Jantelov
Herren giver mig

VIDNESBYRD

Forvandling
Fitzgeralds maleri
Ove Falgs syn
Rasmus
Indhegningen
Kanden
vinterblomst
Tulipanen
Engle & amoriner
Englevagt
Englevisit

EFTERTANKE

Skrivebordsbaggrunde
Den navnlose
Kvinden der vogter
Skabelsen
Billetterne
Gode leveregler
Solsikken fra Theresien 

FOR BØRN

Skabelsen
Kastanietræet

Hjemmesider

Derek Prince, DK
Dagens Ord Andagt
Dagens Ord
Israelmissionen
Ordet og Israel
Velsign Israel
KKL- Danmark
Jule clipart


Det talte ord

Vi har alle en historie at fortælle. Vi kan fortælle om barndomstiden, ungdomstiden eller den modne alder. Vi har alle nogle minder, der står fuldstændig levende og klare for os, som var det sket i år. Der skete noget, som brændte sig fast i hukommelsen. Noget af det vi husker og som hænger bedst ved, er noget vi hørte, noget som blev sagt. Der blev sagt nogle ord, som gjorde os så godt, eller der blev sagt noget, som sårede os og gjorde os ondt. Det er ikke så få, der som barn har oplevet at høre far eller mor eller læreren i ubetænksomhed sige: "Du duer da heller ikke til nogen ting"!

En sådan udtalelse kan gøre ufattelig meget fortræd i et barns liv og bevirke, at man kommer til at lide af mindreværdsfølelse i mange år fremover, ja, det kan forfølge en hele livet, om man ikke får hjælp.
Vore ord kan både virke som en velsignelse - og desværre også som en forbandelse. Hvis man som barn hører far og mor sige: ''Vi er så glade for, at vi fik dig, - hvad skulle vi gøre uden dig!" - så virker det som en velsignelse, som gør, at man føler sig glad og værdifuld.

På visse varer står det: langtidsvirkende, og sådan står der også på vore ord. Hvis du lider under noget der blev sagt om dig med urette, noget som sårede dig og som piner dig når du tænker på det, så kan du få hjælp. Det er for let bare at sige, at du skal tilgive vedkommende, for det kan forekomme umuligt.
Men ved Guds hjælp kan det ske. Hvis du selv har oplevet at modtage Guds uforbeholdne tilgivelse for det du gjorde forkert i livet, - hvis du kan takke Jesus for hans store nåde imod dig, så kan du lade denne nåde og tilgivelse gå videre til den der sårede dig. Jesus sagde: "I har fået det for intet, giv det for intet!" - og han sagde også: "Tilgiv, så skal I få tilgivelse!"

Ved at tilgive med Jesu kærlighed, bliver du løst og fri og der begynder at komme lægedom og glemsel over det som pinte dig.

En bøn: Jesus hjælp mig til at give rum for tilgivelse i dag, ligesom du gav rum, og tog mig ind i din tilgivelse!
Amen
 

Stykkerne blev bragt på Regnbuen den 23. til 25. september 2006 og er skrevet af Inna & Evald Nielsen, der har givet tilladelse til at stykket bringes her.

Du kan skrive til Regnbuens forfatter, Moses Hansen, klik her.
Du kan skrive til Regnbuens forfattere, Inna & Evald Nielsen,
klik her.
Kig ind på Vægternes hjemmeside
klik her