JesusFreak

• Home • Giv dit liv til Jesus • inspiration • Læs i Bibelen • Kontakt

Jesus siger:
JEG er VEJEN og SANDHEDEN og LIVET;
INGEN kommer
til Faderen uden ved mig!

VIDEOER
Den Kristne Kanal
Glimt af evigheden, eng.
Derek Prince, underv.

MUSIK
Samuelsons
Don Moen live

UNDERVISNING

Ordet er Gud
Han savner
Jesu Ligklaede
Forbandelsen brudt
Ordet
Stol paa Gud
Vær korsbaerer
Har du set Jesus?
Navnet
Rejs dig og frygt ikke
Kraftoverforsel
Sikker tro
Det talte ord
Kaerligheden
Jesu Kristi Jantelov
Herren giver mig

VIDNESBYRD

Forvandling
Fitzgeralds maleri
Ove Falgs syn
Rasmus
Indhegningen
Kanden
vinterblomst
Tulipanen
Engle & amoriner
Englevagt
Englevisit

EFTERTANKE

Skrivebordsbaggrunde
Den navnlose
Kvinden der vogter
Skabelsen
Billetterne
Gode leveregler
Solsikken fra Theresien 

FOR BØRN

Skabelsen
Kastanietræet

Hjemmesider

Derek Prince, DK
Dagens Ord Andagt
Dagens Ord
Israelmissionen
Ordet og Israel
Velsign Israel
KKL- Danmark
Jule clipart

Han længes
Af Gert Grube


Es. 30,18-19: Men Herren venter på at vise jer nåde; han vil rejse sig for at forbarme sig over jer, for Herren er rettens Gud. Lykkelig hver den, der venter på ham! ... græd ikke! Han viser dig nåde, når du råber til ham; når han hører det, svarer han dig.

Kære læser. Hvordan har du det i dag? Jeg skal hilse og sige, at
”Modgang er medgang, når modgang fører mod målet!”

Du skal nok lige vende og dreje sætningen, for vi tror jo som regel, at modgang er det værste, vi kan opleve. Set fra Guds vinkel, kan modgang meget vel være medgang. Modgang kan gøre os mere stærke og derved føre os mod målet. Gud har en plan for dit liv. Måske var du ved at sige farvel til dit kristen liv og nu prikker han til dig ...... måske forbereder han dig, så du bedre kan medvirke til Guds riges fremme, frelse til mennesker du har eller får kontakt til. Guds store mål er jo Himlen, for såvel dig som flest muligt andre mennesker, det må vi aldrig glemme.

Bibelverset til Dagens Ord er hentet fra profeten Esajas og indeholder en stor trøst til os alle. Ordet taler bl.a. om længsel, at Gud længes efter sin skabning for at vise den nåde. Derfor skal vi ikke fortvivle, men tværtimod fjerne tårerne fra kinden og se fremad og opad, for der er én, der længes efter os for at give os en stor velsignelse.

Og Esajas så rigtigt. Han så i det fjerne den store velsignelse som ville blive mennesker til del. En frelser skulle fødes og medbringe al den velsignelse, som tænkes kan. Han skulle repræsentere selv nåden. Ja, Esajas uddyber det profetisk flere gange.

Vi har det unikke sted i Es.9,6, hvor der står: ”Et barn er født os, en søn er os givet, på hans skuldre SKAL HERREDØMMET HVILE, hans navn skal være underfuld rådgiver, vældig Gud, evigheds- far og fredsfyrste.” Der mangler jo intet i denne profeti, alt skal komme med Jesus.

Og så har vi Es.53 om ”Den lidende tjener”, hvor vi meget tydeligt får malet Jesus for øje, at han skal ”SÅRES”, ”RAMMES”, ”SLÅES” og ”KNUSES” for vore synders skyld. ÅH jo, Jesu komme til denne verden fortæller os, at Gud længes efter at møde sin skabning med al den velsignelse, himlen rummer. Og det skete, for i Ef.1,3 står der: ”Lovet være Gud, vor Herres Jesu Kristi Fader, som i Kristus har velsignet os med al den himmelske verdens åndelige velsignelse.” Så gælder det blot om at tage imod Jesus med åbne arme, for han vil blot dele ud af sine gaver. Hvor ved vi nu det fra? Vi kan glimtvis se det i forbindelse med nadverhandlingen, hvor Jesus siger: ”Jeg har hjerteligt længtes efter at spise dette påskemåltid med jer, før jeg skal lide.” Jo, Gud længes efter os, Jesus længes efter fællesskab med os, og Helligånden længes efter at udtrykke sig igennem os.

Lad os være bevist om det hver eneste dag, at den treenige Gud længes efter os og ønsker at velsigne os, han venter blot på vor længsel.

Mennesket blev jo skabt i Guds billede, og derfor kan vi også i os selv se en afspejling af Guds længsel. Tænk på de gange i dit eget liv, hvor du har længtes efter en eller anden .... Tænk blot på et nyforelsket par, der længes efter hinanden. De må absolut se hinanden. Tænk på et forældrepars længsel efter deres børn, når de er flyttet hjemmefra. Tænk på det nybagte forældrepar, der sidder med deres første barn på skødet. Deres længsel før barnet kom var jo ubeskrivelig. Multiplicér så disse jordiske længsler med et firecifret milliontal eller mere, så har vi lidt af Guds kærlighed til os. Det må vi aldrig glemme.

”Han elsker os med en evig kærlighed, derfor bevarer han sin troskab mod os.” Jer. 31,3

Kærlig hilsen - og Guds fred
Gert Grube - http://www.dagens-ord.etnos-forlag.dk/