JesusFreak

• Home • Giv dit liv til Jesus • inspiration • Læs i Bibelen • Kontakt

Jesus siger:
JEG er VEJEN og SANDHEDEN og LIVET;
INGEN kommer
til Faderen uden ved mig!

VIDEOER
Den Kristne Kanal
Glimt af evigheden, eng.
Derek Prince, underv.

MUSIK
Samuelsons
Don Moen live

UNDERVISNING

Ordet er Gud
Han savner
Jesu Ligklaede
Forbandelsen brudt
Ordet
Stol paa Gud
Vær korsbaerer
Har du set Jesus?
Navnet
Rejs dig og frygt ikke
Kraftoverforsel
Sikker tro
Det talte ord
Kaerligheden
Jesu Kristi Jantelov
Herren giver mig

VIDNESBYRD

Forvandling
Fitzgeralds maleri
Ove Falgs syn
Rasmus
Indhegningen
Kanden
vinterblomst
Tulipanen
Engle & amoriner
Englevagt
Englevisit

EFTERTANKE

Skrivebordsbaggrunde
Den navnlose
Kvinden der vogter
Skabelsen
Billetterne
Gode leveregler
Solsikken fra Theresien 

FOR BØRN

Skabelsen
Kastanietræet

Hjemmesider

Derek Prince, DK
Dagens Ord Andagt
Dagens Ord
Israelmissionen
Ordet og Israel
Velsign Israel
KKL- Danmark
Jule clipart


Rejs dig fra din frygt

Af Gert Grube

Matt. 17,7: ”Og Jesus kom hen og rørte ved dem og sagde: ´Rejs jer og frygt ikke!´

Bibelverset til Dagens Ord er hentet fra Forklarelsens Bjerg, hvor der lyder to guddommelige røster. Den ene røst kom fra Himlens og jordens skaber, og den henviste til Jesus: ”Denne er min søn, den elskede, i ham har jeg velbehag. Hør Ham!” Den anden røst lød fra Jesus selv som en opmuntring til de frygtsomme disciple: ”Rejs jer og frygt ikke!” To guddommelige røster, som er værd at lytte til – også i dag, hvor så mange røster kalder på vores opmærksomhed.

Det er ikke så sært at de tre disciple, Peter, Jakob og Johannes, taber mund og mæle og kaster sig til jorden, da de hører Guds røst lyde og samtidig har set Jesus i sit guddommelige skær: ”Hans ansigt strålede som solen og hans klæder blev hvide som lyset”.

Godt, at den almægtige Gud, Jesu Kristi Fader får sagt: ”HØR HAM!”

Det er Jesus, vi må lytte til. Hans ord må hage sig fast i vort hjertekammer, så vi ikke slipper det. Jesus kunne godt have sagt ordene: ”Rejs jer fra jeres frygt!” For det var frygten, som havde presset dem mod jorden.

Måtte vi i dag lade disse fem ord beherske vores sind: ”Rejs dig fra din frygt!”

Man siger, at ”Frygt ikke!” står 365 gange i Bibelen – et ”Frygt ikke” til hver dag i året. Gud vil ikke, at vi skal være bange, men at vi i vor tillid til Ham skal befries for frygt.

Vi ved jo godt, hvor frygten kommer fra. Det er fra Guds modstander, Satan. Hans hensigt er at indjage os frygt, som det står i Neh. 6,9 og 6,19: ”For de havde alle til hensigt at indjage os skræk, idet de tænkte, at vi skulle lade hænderne synke – for at gøre os bange.”

Men vi må ikke lade os forskrække. Vi må lade Helligånden i os hage sig fast i Guds store løfter, vel vidende, at ethvert løfte er underskrevet med Jesu Kristi blod.

”Rejs dig og frygt ikke! er et kongeord, som vi må lade os fylde med i tide og utide. Vi må anbringe ordene i den situation, der netop nu kan fylde os med frygt.

Du, som har en vision fra Gud, men i øjeblikket er presset helt ned under gulvbrædderne. Lyt til ordene: ”Rejs dig fra din frygt!!!”

Du, som føler et stort mindreværd og ikke føler, du kan klare de beslutninger, du står over for. Lyt til ordene: ”Rejs dig fra din frygt!!!”

Du, som er ængstelig på grund af menneskefrygt, ”Rejs dig fra din frygt!!!” og stol helt og holdent på Jesus, som formår at forvandle håbløshed til herlighed.

”Frygt ikke, du lille hjord, for din himmelske far har besluttet at give jer riget (Luk.12,32)”

Dagen Ord 4. august 2011
http://www.dagens-ord.etnos-forlag.dk/